26.4.19

Lliuren els premis als treballs de recerca de Batxillerat de la Ribera d'Ebre

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va acollir el dia 25 d'abril de 2019 l'acte de lliurament dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat de la comarca de la Ribera d'Ebre d'enguany, un certamen organitzat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).

Durant l'acte s'han presentat els tres treballs finalistes: 'L'anellament científic a la reserva natural de Sebes', de Clàudia Armona Rosich, de l'institut de Flix; 'A Fira! Un recorregut a través de la història de la fira de Móra la Nova', d'Irene Duran Vives, i 'Estudi diacrònic del parlar de Tivissa', de Júlia Santapau Jardí, totes dos de l'institut Júlio Antonio de Móra d'Ebre. El treball guanyador ha sigut l'estudi sobre la Fira de Móra la Nova.

Les tres estudiants de segon de Batxillerat han fet una exposició de quinze minuts de durada sobre el seu treball de recerca. El jurat ha valorat molt positivament els tres treballs per l'aportació que fan a l'estudi de la comarca en aspectes com el medi natural, la lingüística i la història.

L'acte l'ha presidit Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal; acompanyada de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i del cap de Publicacions del CERE, Gerard Mercadé, entre altres representants institucionals. El quartet de corda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre s'ha sumat a l'esdeveniment oferint un concert al públic assistent mentre el jurat deliberava.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.