29.4.19

La Banda Municipal de Música de Tortosa torna amb el seu tradicional Concert de Primavera

Redacció i fotos d'Irene López  

La Banda Municipal de Música de Tortosa, sota la direcció del mestre Juanjo Grau, han celebrat el seu tradicional Concert de Primavera, aquest cop però a un nou espai, al llac vell del Parc Municipal Teodor González. El llac vell ha estat recuperat recentment per l'Ajuntament de Tortosa com a espai per poder celebrar actes, després que el paviment d'aquest hagi estat arranjat i s'hagin restaurat recentment tots els bancs de ceràmica vidriada del seu voltant.

L'espai emblemàtic enmig del Parc va permetre que la Banda Municipal disposés d'una sonoritat extraordinària per al seu concert.

El concert va interpretar boleros, BSO de pel·lícules, sardanes, composicions clàssiques i també el Pasdoble de Tortosa, obra de Joan Moreira, que era ahir el primer cop que s'interpretava en públic després que aquest fos oficialment declarat Himne de la ciutat al passat plenari municipal.

El concert va acabar amb una sorpresa inesperada, ja que el director de la Banda, Juanjo Grau, celebrava els 10 anys sobre els escenaris dirigint el conjunt. Els seus músics van preparar-li com a sorpresa l'encàrrec de l'elaboració d'un himne especial dedicat a la seva persona que es va interpretar per primer cop en directe al llac vell.

A més, per la seva banda, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, li feu l'entrega d'una nova batuta de director perquè "puguis seguir amb nosaltres als escenaris durant deu anys més", va puntualitzar.

Al Concert de Primavera van assistir prop de 200 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.