25.4.19

Esquerra Republicana, primera força municipalista a l’Ebre en nombre de llistes

 
Esquerra Republicana ha presentat llistes a les eleccions municipals en 46 municipis i tres EMD, convertint-se per primera vegada en el primer partit en nombre de candidatures a les Terres de l'Ebre. "Estem preparats per ser la principal força municipalista de les Terres de l'Ebre a partir del 26 de maig", ha declarat el president de la Federació d'Esquerra Republicana de l'Ebre, Alfons Montserrat.
 
Montserrat també ha destacat que les llistes en els municipis de més de 3.000 habitants són completament paritàries i ha afirmat que aquest fet "ens permet avançar cap a la igualtat de gènere".
 
Pel que fa a la comarca del Montsià, els republicans presenten candidatures en tots els municipis, 12. El president del partit al Montsià i alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha destacat la recuperació de la llista de Freginals i també la del Mas de Barberans, on Esquerra es presenta per primera vegada des de la restauració de la democràcia.
 
La comarca veïna, el Baix Ebre, també aconsegueix fer llistes en tots els municipis. "Per primera vegada, Esquerra fem llistes als 14 municipis de la comarca i quasi doblem a la segona força", ha remarcat el membre de l'Executiva Regional i alcalde de Paüls, Enric Adell.
 
A més, Adell ha destacat que per primer cop els republicans tindran presència  municipal a Aldover i a Alfara de Carles, aconseguint l'alcaldia d'aquest últim municipi ja que és llista única. L'altre municipi amb llista única republicana del Baix Ebre és Xerta.
 
A la Ribera d'Ebre, el partit consolida la seva posició amb 12 candidatures, tres de les quals són llistes úniques: La Torre de l'Espanyol, Vinebre i Ginestar.
 
Pel que fa a la Terra Alta, els republicans consoliden vuit llistes i tornen a aconseguir fer llista única a Caseres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.