26.4.19

Esquerra Republicana finalitza una campanya intensa amb una cinquantena d’actes a l’Ebre

Esquerra Republicana ha dut a terme aquest quinze dies una campanya intensa amb una cinquanta actes per tots els racons de les Terres de l'Ebre, arribant a un total d'unes 4.000 persones. "Estem molt satisfets perquè hem fet un gran esforç per arribar a la gent i explicar tot allò que Esquerra Republicana ha fet a Madrid, sobretot de la mà del senador Miquel Aubà. I, també, hem presentat tot el que volem fer aquesta propera legislatura", ha destacat el president de la Federació d'Esquerra Republicana de l'Ebre, Alfons Montserrat.

A més, Montserrat ha remarcat que "per primera vegada" els republicans ebrencs tenen "l'oportunitat de tenir una doble representació a Madrid, al Congrés i al Senat", ja que algunes enquestes donen el segon diputat a Esquerra Republicana a la demarcació de Tarragona, en aquest cas es tracta de la Norma Pujol.

"Som l'únic partit que hem fet una campanya específica, centrada en les Terres de l'Ebre, en uns quatre eixos de treball que pensem dur a Madrid a través de les veus de la Norma i del Miquel", ha declarat Alfons Montserrat.  

En la mateixa roda de premsa, la candidata al Congrés, Norma Pujol, ha expressat: "Tant els governs del PSOE com els del PP, sotmeten a les Terres de l'Ebre a un maltractament reiterat amb una falta d'actuacions i d'inversions constants amb promeses que no es compleixen i paraules buides".  

Per això, Pujol ha demanat que la gent faci confiança a Esquerra Republicana aquest 28 d'abril, ja que els republicans "s'estimen el territori i treballen incansablement per fer possibleun present i futur digne a les nostres comarques". 

Al seu torn, el candidat al Senat, Miquel Aubà, també ha presentat als republicans com la millor opció per defensar la veu de l'Ebre a Madrid.
 


Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.