23.4.19

Esquerra Republicana anirà a Brussel·les si l’estat espanyol continua incomplint el Pla de Restitució

El candidat al Senat, Miquel Aubà, ha explicat que aniran per última vegada a Madrid, acompanyat d'una delegació d'alcaldes, a exigir el compliment del Pla de Restitució. "És l'última vegada que anem a Madrid. Si no ens fan cas, la propera visita serà a Europa. Anirem a Brussel·les a denunciar que no tan sols l'estat incompleix amb el territori, sinó que incompleix amb un mandat que té finançat per part d'Europa i no han executat".
 
El senador aspirant a la reelecció ha destacat: "Continuem demanant i insistint que l'estat ho compleixi, perquè són obres que afecten a l'abastament d'aigua potable i els ajuntaments tenen una necessitat imperiosa de tenir aquestes obres acabades".
 
Un dels municipis afectats per aquest incompliment és Móra la Nova. El seu alcalde, Francesc X. Moliné, ha fet referència a l'episodi de contaminació del pou que va patir el municipi aquest estiu. "Ara l'Ajuntament ha de fer front a una sèrie de despeses molt importants per a donar un servei d'aigua potable a la població per culpa de l'incompliment de l'Estat que se n'hauria d'haver fet càrrec des de ja fa molts anys".
 
Al seu torn, la candidata al Congrés, la flixanca Norma Pujol, ha denunciat els alts i baixos en el procés de descontaminació del Pantà de Flix.  "Esperem amb moltes ganes la finalització d'aquest procés, que el pantà quedi descontaminat i tot el curs del riu estigui en plena seguretat", ha afegit  Pujol.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.