3.4.19

Arriba el XV Premi Llibresebrencs.org, la cita de relats curts a Internet per als joves escriptors

S'ha coinvocat la XV edició del Premi Lllibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves. Tots aquells que vulguin participar, optaran a dos tipus de premis: un de 150 euros per a l'obra seleccionada pel jurat, o dos vals de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en el cas que es tracti de la proposta més votada a través de la plataforma Wattpad, que s'activarà pròximament, on tothom podrà llegir la teva petita història i votar-la.

El premi està format per quatre categories per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys, i hi haurà dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories.

Per poder participar en el Premi Llibresebrencs.org el relat ha de ser inèdit i original, no pot haver estat publicat abans en cap altre format, ni paper ni digital; pot ocupar un màxim de dues pàgines, la temàtica és lliure, ha d'estar escrit en català i només s'admet un relat per participant.

El termini apuntar-se és el 23 d'abril, diada de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.