19.3.19

Per Paüls – Acord Municipal segueix amb la seva política de proximitat i de presentació de membres de la candidatura.


La candidatura Per Paüls – Acord Municipal ha donat a conèixer algunes de les persones integrants de la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l'alcalde Enric Adell. Entre les persones que hi formen part hi ha la continuïtat de Mari Lluís, actual primera tinent d'alcalde i infermera, o les incorporacions de Paula Beneito, presidenta de l'Associació de joves de Paüls, i de Xavi Gracià, jove que ve del sector econòmic.

La formació va presentar-se per primer cop a les eleccions municipals del 2015 i va guanyar, contra tot pronòstic, amb majoria absoluta a Paüls. Des del passat mes de febrer ha intensificat els contactes i les trobades amb el veïnat del poble amb l'objectiu de recollir opinions i suggeriments. L'alcalde i cap de llista Enric Adell ha explicat que "seguim amb la mateixa filosofia que fa quatre anys, continuem escolant a la gent i fent-la partícip del nostre dia a dia. És per això que, des del passat mes de febrer, hem començat una altre porta a porta. La nostra voluntat és continuar amb la mateixa política de proximitat, com fins ara".

Pel que fa a la confecció de la candidatura, Enric Adell ha informat que "ho tenim tot molt avançat, portem mesos treballant amb el projecte, sense improvisar res. Som un grup molt transversal, potent i amb futur. Hem mantingut la base de fa quatre anys i hem incorporat nou persones que ens ajudaran molt i que milloren l'equip. Gent molt diversa, involucrada en el teixit associatiu del municipi i que ve de diferents àmbits: educació, sanitat, pagesia, economia..."

El candidat a la reelecció ha remarcat també que "fa quatre anys vam ser la candidatura que va presentar una llista amb més persones del poble, onze en total. Aquestes eleccions superarem aquest número; de fet, des del passat mes de desembre, a través de les nostres xarxes socials, estem presentant cada setmana a un membre de la llista, de moment ja n'hem presentat catorze i continuarem. El nostre objectiu és fer un poble de tots i totes, ampliar la base i seguir sumant gent del poble al projecte de Per Paüls. Estic content perquè crec ho estem aconseguint".

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.