22.3.19

Norma Pujol serà la número dos al Congrés i Miquel Aubà tornarà a encapçalar la llista al Senat per Esquerra Republicana

El president de la Federació d'Esquerra Republicana de l'Ebre, Alfons Montserrat, ha anunciat que Norma Pujol ocuparà el número dos de la llista del partit al Congrés dels Diputats per la demarcació de Tarragona; i que Miquel Aubà encapçalarà per tercera vegada consecutiva la candidatura del Senat.
 
"Penso que, amb tota seguretat, podrem aconseguir treure el número dos al Congrés. Això, serà un instrument de primer nivell per portar les necessitats del territori a Madrid", ha assegurat Montserrat.
 
El president de la Federació també ha declarat que els dos candidats "són una combinació excel·lent d'experiència i joventut per portar la veu de l'Ebre a Madrid".  A més, Alfons Montserrat ha posat en valor la "bona feina feta" durant aquesta legislatura del senador Miquel Aubà.
 
L'actual directora general de Joventut de la Generalitat i regidora de Flix, Norma Pujol, ha explicat: "Les necessitats que patim des de fa anys necessiten de respostes que no arriben i les mancances són grans".  Pujol ha posat exemples d'aquestes necessitats ignorades des de fa anys; concretament de la seva comarca, la Ribera d'Ebre; com la manca d'inversions a la línia ferroviària R-15, el retard de les obres de descontaminació de Flix o l'oblit en la construcció de les obres del Pla de Restitució.
 
Per tot això, la candidata al Congrés considera que ara "és necessària la presència d'Esquerra Republicana a Madrid amb més força que mai".
 
Al seu torn, Miquel Aubà ha declarat: "Hem viscut una legislatura que no ha estat fàcil. I el balanç no pot ser positiu. Ni per al conjunt del país ni per a les Terres de l'Ebre".
 
El candidat al Senat ha remarcat que "ni amb el govern del PP ni amb el govern socialista, hem pogut aconseguir avenços en aquells temes importants per a les Terres de l'Ebre".
 
No obstant, Aubà ha assegurat que "ens farem sentir, i treballarem per aconseguir respostes i solucions a tots aquells temes importants que segueixen pendents".
 
A les eleccions generals de desembre de 2015, amb Miquel Aubà al capdavant, Esquerra Republicana va aconseguir per primera vegada ser la candidatura més votada al Senat. Després, a les eleccions generals de juny de 2016, Aubà va repetir els resultats i va tornar a ser el senador més votat de la demarcació.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.