4.3.19

L’AJUNTAMENT DE TIVISSA PRESENTA EL PROJECTE DE PAVELLÓ POLIVALENT MUNICIPAL

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar el projecte del pavelló polivalent municipal, una nova infraestructura que millora i amplia les instal·lacions del complex turístic municipal, que s'ubicarà al costat del càmping, l'alberg i la piscina municipals.

Jordi Jardí, ha manifestat que aquesta és "una gran obra pel nostre poble" i "el pavelló que ens mereixem els tivissans", on les entitats esportives podran desenvolupar les seves activitats i, alhora, podrà acollir altres esdeveniments.

Segons l'alcalde tivissà, es tracta d'un pavelló "lleuger", amb molta infraestructura d'obra prefabricada "per abaratir costos, sense perdre dignitat, amb molta llum natural, amb ventilació molt estudiada i sense barreres arquitectòniques".

Pel que fa al terreny de joc, Jordi Jardí ha explicat que "serà reglamentari, amb pista de handbol, bàsquet i futbol sala" i una "grada desmuntable amb capacitat per 150 persones".

Jardí també ha avançat que la primera fase preveu l'estructura bàsica dels vestidors que, posteriorment i en fases successives, s'aniran acabant i, mentrestant, es faran servir els vestidors existents a la pista poliesportiva adjacent.

Pel que fa al manteniment, l'alcalde ha avançat que "està estudiat i analitzat" i es basa en el funcionament del càmping municipal i la desestacionalització de la seva oferta. En aquest sentit, ha fet referència a l'oferiment d'aquestes instal·lacions i serveis als centres educatius i clubs esportius del país que ja "han pensat en Tivissa per fer les seves estades esportives però que requerien un espai esportiu tancat".

Segons Jardí, el benefici que genera el complex turístic municipal farà que "el manteniment d'aquesta nova instal·lació sigui a cost zero per l'ajuntament". "I ho fem ara perquè la situació financera de l'ajuntament és absolutament bona i perquè la tutela financera de la Generalitat ens ho permet".

Jordi Jardí també ha manifestat que per la construcció del pavelló es van presentar cinc empreses i s'ha adjudicat a l'empresa catalana Romà Infraestructures i Serveis amb un pressupost de "poc més d'un milió i mig d'euros", que compten amb l'aportació de l'ajuntament, una subvenció del Ministerio d'Indústria, i una operació de crèdit potenciada pel "molt baix" endeutament que actualment té el consistori tivissà.

Finalment, l'alcalde de Tivissa ha recordat que aquest passat diumenge es va fer una presentació oberta als veïns i veïnes on, a més de les corresponents explicacions del projecte a càrrec de l'equip de govern del consistori, es va projectar el vídeo que es pot veure en aquest enllaç https://www.facebook.com/ajtivissa/videos/2240019382991595/?v=2240019382991595 i ha avançat que les obres començaran el proper dilluns i s'acabaran, "si no hi ha res de nou", el proper mes de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.