24.3.19

La Tuna Folk i l’Orfeó Ulldeconenc fan un concert conjunt a Tortosa


Text i fotografia: Irene López  

Ahir a la tarda, la cripta de l'església de la Reparació de Tortosa va acollir un concert que encara no s'havia celebrat mai en el qual va actuar La Tuna Folk conjuntament amb l'Orfeó Ulldeconenc.

El president de La Tuna Folk, Àngel Mulet, va explicar que "aquest concert feia molt temps que el volien fer perquè volien retre un petit homenatge a l'Orfeó Ulldeconenc per l'estreta relació que tenim amb ells". I és que l'Orfeó d'Ulldecona ja havia convidat anteriorment els membres de La Tuna Folk al seu municipi i també tenen un ciutadà d'allà que forma part de la mateixa Tuna.

Aquest concert va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de persones que van cantar i ballar les cançons tradicionals del repertori habitual de La Tuna, entre les quals n'hi havia del grup de La Trinca o de The Beatles, entre d'altres.

L'acte va acabar amb la imposició de les bandes a ambdues formacions per part de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, i de l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.