23.3.19

La CUP es presentarà a les eleccions municipals a Flix i Móra d'Ebre

Avui, dissabte 23 de març, s'ha presentat a la Societat Obrera de Móra d'Ebre (local de la Forja Ribera d'Ebre) el Nucli de Suport de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Móra d'Ebre, amb les intervencions de Laia Estrada, regidora de l'Ajuntament de Tarragona, i Xavi Milian, alliberat de la CUP a la Diputació de Tarragona.

L'acte ha sigut la presentació d'aquesta formació política a la població i ha servit com a escenari per a anunciar la presentació d'una candidatura de la CUP a les eleccions municipals a Móra d'Ebre. L'anunci arriba uns dies després que es donés a conèixer que aquesta formació també participarà als comicis locals de Flix.

L'acte de Móra d'Ebre ha comptat amb la intervenció de Júlia Aguiló, que ha sigut la persona que ha anunciat la presentació de la llista, i del portaveu del Nucli de Suport, Antoni Domènech, qui ha anunciat el programa d'activitats que tiraran endavant abans de la presentació dels noms dels candidats. Tot i que no és oficial, es preveu que el cap de llista a Móra d'Ebre sigui Jordi Fornós, mentre que l'alcaldable de la Crida de Flix-CUP serà Carme Rosich.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.