1.3.19

Inauguració de l'exposició "Tu tens la clau" a Móra d'Ebre

Dimarts 5 de març, a les 18 h, tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre l'acte d'inauguració de l'exposició itinerant TU TENS LA CLAU. Es tracta d'una mostra que té com a objectiu conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos de l'abús de drogues. TU TENS LA CLAU és una exposició que ensenya com d'important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l'abús de drogues i altres addiccions, oferint claus per obrir algunes portes del desenvolupament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.

 

A l'acte hi intervindran: Imma Juan, patrona de la Fundació Gresol Projecte Home;  Ferran Bladé, director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i Joan Piñol, alcalde de Móra d'Ebre.

 

L'exposició ha estat elaborada i impulsada per l'ONG per a les addiccions Projecte Home Catalunya i coorganitzada per la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, i compta amb la col·laboració  dels Consells Comarcals de les 4 comarques de les Terres de l'Ebre.

 

La mostra es podrà visitar a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre del 5 al 24 de març.


Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.