24.3.19

Finalitza la 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre amb l'estrena de 'Fuita', a càrrec del Grup Teatral de la vila

Amb motiu de la cloenda de la 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, el dia 23 de març de 2019 va tindre lloc l'estrena de l'obra de Teatre 'Fuita',  a càrrec del Grup Teatral Móra d'Ebre, a la Llanterna Teatre. La representació va aplegar 225 persones al teatre municipal morenc, les quals van gaudir amb la divertida obra del dramaturg català Jordi Galceran al voltant de la història d'un polític obligat a dimitir per un cas de corrupció.

L'elenc d'actors, dirigits per Salvador Alegria, va estar format per Ramon Vives, Encarna Fernández, Mari Burgueño, Salvador Alegria i Mercè Valls. L'organització de l'espectacle va anar a càrrec del  Grup Teatral Móra d'Ebre amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila.

Abans de començar la representació es va efectuar l'acte de lliurament de records a les companyies participants en la 14 edició de la mostra teatral: Grup de Teatre Tracamaca Diccionari de Butxaca del Perelló, Grup de Teatre El Trole de Reus i el Grup de Teatre La Corriola Teatre de la Pobla de Mafumet.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.