4.3.19

“EL PERIPLE” ÉS PRESENTA A FOMENT MATARONÍ


 

Després d'endur-se el guardó a Millor Documental del Festival Internacional de Cinema de Girona 2018, aconseguir distribuició als cinemes Francesos, "El Periple, la vella llum d'europa"  es presenta el propoer 7 de març a Mataró, poble natal del protagonista de la pel·lícula, Miquel Bada, que junt amb el director del film conduiran el cinefòrum posterior. L'acte és organitzat per Foment Mataroní https://matarofoment.org/foment/cinema/ i el passe del film és a les 20:15h de la tarde.

 

"El Periple" també es podrá gaudir el 29 de març a Torredembarra, El 10 d'abril al Teatre Circol de Badalona acompanyats de Proactiva Open Arms. El 27 d'abril torna al Delta, al Casal de Camarles. El 18 de juny a Vilafranca. Girona, Vilanova,  Cambrils, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla, també han confirmat el seu interès.

 

El darrer treball del documentalista i cantant ebrenc Màrius Pons Múria és una reflexió sobre la crisi de l'individu l'actual Europa a la vegada que mostra l'origen del franquisme sociològic a través dels drames de les guerres silenciades i la vulneració dels drets humans dels exiliats. El director de la La Batalla de la memòria o La filla del farer, projecta una llum de fraternitat que uneix el present del poble sirià amb el passat del republicanisme espanyol tot buscant les respostes a l'actual crisi moral que assola Europa".

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.