27.2.19

Oxana Bonjorn, de Móra d'Ebre, campiona d'Espanya de cros per equips sub 18

 L'atleta morenca Oxana Bonjorn, integrant de l'equip Joventut Atlètica Arbeca,entrenat per Sandra Sarri, es va proclamar campiona d'Espanya de cros per equips en la categoria Sub-18 femení el 24 de febrer a Linares (Jaén), l'Oxana, per davvant del segon classificat (Joventut Atlètica Sabadell)  i el tercer classificat (Atletismo Alcorcón).

En aquesta categoria hi van participar grans clubs com el FC Barcelona, el Playas de Castellón, el Cuevas de Nerja, entre altres, per la qual cosa té molt de mèrit que un club petit com l'Arbeca s'imposés a la prova.
 Amb aquesta cursa es dona per acabada la temporada de cros i a partir d'ara la  temporada se centrarà en la pista coberta. El proper diumenge, dia 3 de març, Oxana Bonjorn  participarà en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta en la prova de 1.500 metres, en la qual té la segona millor marca de les participants (és la 8a del ranking català). Una setmana més tard anirà al Campionat d'Espanya,  a València, per a participar en la mateixa prova i on intentarà classificar-se per a la final (ara mateix és la 18a en el ranking espanyol).

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.