24.2.19

La població de Prat de Comte acull l'entrega de premis del Concurs de Fotografia de la Terra Alta


Divendres va tindre lloc a Prat de Comte l'acte de lliurament dels guardons del XXIV Concurs de Fotografia de la Terra Alta, un certamen convocat anualment pel Consell Comarcal. Carles Luz, president comarcal, ha sigut l'encarregat d'entragar els guardons als guanyadors i d'inaugurar l'exposició de les obres premiades i seleccionades, la qual es pot veure a la Sala d'Exposicions Joan Lahora.

En categoria A (Indrets de la Terra Alta), el primer premi s'ha atorgat a la fotografia titulada 'I al fons, les Roques d'en Benet', de Batiste Pla Sanz, i el segon premi per a 'Albada al poble vell', de Joan Coronado Esteve. Pel que fa a la categoria B (Lliure), el guanyador ha estat Miquel Planells Saurina, amb la imatge 'En la nostalgia', i el segon premi se l'ha emportat Luís M. Barrio, amb 'Cosiendo redes de pesca 02'. Els accèssits Raimon Fotògrafs s'han lliurat a l'autor comarcal arlos Martinez Martinez, per la imatge 'Com ho veieu?', mentre que l'accèssit a autor comarcal jove ha estat lliurat a Noemí Descarrega Galcerà, per 'Olor a vida'  

El certamen ha tingut una participació de 62 fotografies, les quals van ser valorades el dia 18 de gener de 2019, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, pels membres del jurat qualificador, format per Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre; Raimon Crescenti, fotògraf; Josep Cañada, membre de l'Associació Cultural Zero i Mig Partit pel Mig; Lourdes Pujol, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Montserrat Pellisa, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, qui va actuar de secretària.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.