26.2.19

La Marató dels Espectacles, un projecte per donar impuls a la creativitat audiovisual a l’Ebre

Després que l'Associació Cultural Ribera Produccions detectés la quantitat i la qualitat de talent audiovisual que hi ha a les Terres de l'Ebre i la falta de finançament per tirar endavant projectes vinguts d'aquestes persones, impulsaran una nova iniciativa que pretén acabar amb la barrera econòmica que obstaculitza la creativitat audiovisual. L'entitat ha creat un nou projecte que, sota el títol "La Marató dels Espectacles", vol recaptar fons per donar un impuls al talent artístic i creatiu a nivell audiovisual a les quatre comarques de l'Ebre. 

L'objectiu principal del projecte és implicar a entitats, empreses i institucions a contribuir amb diverses participacions per recaptar fons per finançar, a través d'una convocatòria de concurs, els millors projectes de cinema, televisió, publicitat i ràdio del territori. 

La Marató dels Espectacles ja ha donat el tret de sortida amb activitats que algunes entitats han organitzat per recaptar fons. I és que l'objectiu és donar visibilitat, també, a tota la part social implicada a través d'un programa televisiu que s'emetrà en directe el proper 2 de juny.

Com s'impliquen els tres sectors?

 Les entitats participen al projecte organitzant activitats que destinen els beneficis a La Marató dels Espectacles. Totes aquelles que n'organitzin apareixeran al programa televisiu en forma de reportatge.

Les empreses i les institucions poden fer aportacions econòmiques directes i tindran un espai publicitari dins del programa televisiu. 

I per últim, qualsevol persona que vulgui fer donatius a la causa podrà fer-ho a través del portal https://www.riberaproduccions.org/lamaratodelsespectacles o fent una transferència al compte corrent ES56 2100 0180 81 0200375408.

 La Marató dels Espectacles a la tv i a la ràdio 

El projecte es traslladarà en format televisiu i radiofònic el proper 2 de juny des de les 15h i fins les 21h fent, així, 6 hores de directe que s'emetran de manera simultània per diverses televisions i ràdios locals de les Terres de l'Ebre. Durant aquest decurs Marina Vallejo, Roger Font i Sandra Fortuño entrevistaran a diverses propostes audiovisuals, descobriran idees i connectaran en directe als diversos punts del territori on s'estiguin duent a terme activitats per La Marató dels Espectacles. Al programa també hi passaran grups, talents i propostes artístiques de l'Ebre.

Una cançó i una coreografia 

Per fer arribar aquest projecte més enllà, Griselda Fornós serà l'encarregada de posar veu i composar una lletra nova a una cançó que acompanyarà La Marató dels Espectacles. Melodia que anirà molt lligada al sentit de tot plegat i que també es podrà ballar gràcies a una coreografia que està preparant l'Escola de Dansa Laura de Flix  

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.