12.2.19

Esquerra presenta els seus candidats a les eleccions municipals a Jesús, Mas de Barberans i Aldover


 
Esquerra Republicana ha presentat aquest cap de setmana els seus candidats als propers comicis municipals en tres poblacions: el Mas de Barberans, Aldover i Jesús.  
Tan en el cas del Mas de Barberans com en el d'Aldover, és la primera vegada, des de la recuperació de la democràcia, que es presentarà una candidatura republicana a unes eleccions municipals en ambdós municipis.

El candidat a encapçalar la llista al Mas de Barberans, Ernesto Rillo, ha declarat: "Treballarem de manera constructiva pel bé del poble perquè en municipis com el nostre és important la col·laboració de tothom per tirar endavant els projectes, més enllà del color polític de cadascú".

A més, Rillo ha afegit: "L'1-O va demostrar que hi ha molta gent del nostre poble que defensa el dret a l'autodeterminació del nostre país i pensem que aquesta opció cal que tingui representació a l'Ajuntament".

A Aldover, davant un Casal Municipal ple de gom a gom, la candidata Rosalia Pegueroles ha remarcat: "Ens presentem amb molta il·lusió i ganes de treballar pel nostre poble amb l'objectiu de fer-lo créixer, donar-li més vitalitat, més oportunitats, i dotar-lo d'un projecte de futur".
 
Pel que fa a Jesús, el nou candidat, Albert Queral, ha explicat que "els valors d'Esquerra i l'actual situació política, amb presos polítics i de repressió" van ser els motius que el van fer saltar a la política. "No puc restar immòbil davant d'aquestes actuacions que destrueixen tot allò en què jo crec, i tampoc puc pretendre que la feina la facin els altres sense implicar-me", ha destacat Queral, acompanyat del Joan Tardà, davant una sala plena de gent del Casal de Jubilats Sant Francesc.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.