26.2.19

Campos anuncia unes primàries per a elegir els candidats de la llista que promou

L'exalcalde de Móra d'Ebre, Santiago Campos, ha publicat un manifest titulat "Tots i totes som Móra d'Ebre" en què anuncia que per primera vegada s'efectuaran primàries a Móra d'Ebre per a elegir els candidats que formaran part de la llista transversal que promou per a presentar-se a les eleccions municipals a Móra d'Ebre. El moviment que encapçala l'exalcalde convergent el defineix com a "una formació oberta, democràtica, municipalista, comarcalista i sobiranista, el que vol dir que primer és el nostre poble, després les comarques Ebrenques i en conjunt assolir el que desitgem que és la sobirania per Catalunya."

En el manifest, a banda d'apuntar els eixos bàsics del programa de la candidatura, fa una crida a totes les persones del veïnat que vulguin participar en aquesta llista oberta i primàries. per a fer-ho s'han d'apuntar al correu electrònic seremalmaig2019@gmail.com.


TOTES I TOTS SOM MÓRA D'EBRE

Per primera vegada, a Móra d'Ebre es faran unes primàries amb una llista oberta on totes i tots els habitants de Móra d'Ebre hi poden ser protagonistes. Fins a l'elecció definitiva de les esmentades primàries no hi haurà ni CAP ni CUA, ja que ho decidirem entre totes i tots.

Com més siguem, més bons resultats traurem.

Som una formació oberta, democràtica, municipalista, comarcalista i sobiranista, el que vol dir que primer és el nostre poble, després les comarques Ebrenques i en conjunt assolir el que desitgem que és la sobirania per Catalunya.

Objectius per revitalitzar el nostre poble:

-Que els jóvens puguin viure i treballar sense necessitat de desplaçar-se a fer-ho a altres ciutats o a la capital de Catalunya, Barcelona, on els costos per viure són el doble que al nostre poble.
O sigui: Treballar i viure a Móra d'Ebre per a potenciar el nostre poble i no anar pel camí que anem ara que, en tot el respecte, sinó espavilem, les terres de l'Ebre poden arribar a ser residuals dins del context de Catalunya. I el camí per aconseguir tal fi és:

-Crear indústria. Tenim molta aigua i la podem oferir gratuïtament a les empreses que la necessiten. Podem oferir a moltes empreses mediambientalment sostenibles amb avantatges fiscals i de sol industrial avui totalment en desús i llaurat perquè no creixi l'herba. Al nostre poble, a més de ser capital de la comarca, ha de ser capital de la indústria, també del turisme, dels serveis, del comerç i molt més. Objectiu bàsic per tal que tot l'esmentat sigui realitat: Crear vora 200 llocs de treball.

-Rebaixar impostos per a tothom. Potenciar els serveis, el nostre estimat hospital en especial, i anular despeses que ara té l'ajuntament sense cap ni peus.

-Atenció a la gent gran: Que no els hi falti res, ampliar la residencia si cal i potenciar el casal de jubilats.

-Construir també un casal per la gent jove i potenciar llocs d'oci al gust de totes i tots.

-Fer habitatges socials. Omplir molts pisos que hi ha buits a Móra d'Ebre amb el fi de reduir costos a tothom i que els jóvens puguin tenir una vivenda pròpia i també molt digna.

-Aconseguir més mitjans de transport públic, trens i busos.

-Potenciar cultura i esport. Moltes de les instal·lacions ja les tenim: Es van fer a últims dels 90 i primers dels 2000.

Resumint: Hem de ser socialment forts, empresarialment potents i protegir la classe mitja del perill d'extinció. Doncs a Móra les persones són molt importants.
Benvingudes i benvinguts aquells que de fora vulguin venir a viure i treballar al nostre poble, si bé també els hi hem de demanar que respectin la nostra identitat i els nostres costums. No créixer per créixer el número d'habitants. Si créixer en qualitat i treball. Respectar i ser respectats és imprescindible per a una bona convivència social.

A tots els que vulgueu participar en aquesta llista oberta i primàries, serà bo escoltar totes les vostres veus que beneficiïn al poble i als seus habitants.
Hem d'aconseguir una llista guanyadora i no només presencial.

Si voleu participar en aquest projecte, us podeu dirigir al correu electrònic esmentat al peu del present escrit i tindreu una resposta i agraiment d'immediat.

Per una Catalunya sobirana i una Móra d'Ebre gran i capital, no dubteu anirem endavant.

TOTES I TOTS SOM MÓRA D'EBRE
US ESPEREM

Adreça de correu electronic a la que us podeu dirigir: seremalmaig2019@gmail.com

  

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.