25.2.19

Andreu Veà, a Vinebre, amb MWeekEbre

 Andreu Veà a la Mobile Week Ebre: "Som els primitius d'una nova civilització desconeguda" Durant tota la setmana, la Moble Week Ebre ha permès als riberencs i a la gent del nostre territori reflexionar i aprendre sobre l'impacte de la tecnologia en les nostres vides. Ho han pogut fer gràcies a les més de 40 activitats organitzades el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre a tots els pobles riberencs, un complert programa que ha format part de tota l'activitat paral·lela al congrés de la industrial mundial que se celebra a Barcelona: el Mobile World Congrés (MWC). 

La Ribera ha estat la única comarcal rural participant, a través de tallers i actes pensats per a tots els públics, en alguns casos de la mà de conferenciants experts i referents en la matèria. I entre ells, un d'especialment destacat: l'Andreu Veà, doctor en Telecomunicacions i amb un extens currículum en el món digital i de les TIC, vinculat a Sillicon Valley i familiarment també a Vinebre, i president al nostre país de la Internet Society que desenvolupa internet al món. La contribució en la primera edició de la Mobile Week Ebre la va deixar clara només començar la seva conferència a la sala del Cine de Vinebre: "Avui aquí tinc un gran repte: canviar-vos la vida". Andreu Veà fa del coneixement un conte del qual ningú es vol perdre com acabarà... "Tecnòleg i observador, i molt amant de la fotografia", com ell mateix es defineix, aquest expert digital va captivar la Ribera amb una presentació d'imatges molt ben triades i amb la seva facilitat de paraula per explicar les coses, fins i tot coses tan complexes com la revolució que estem vivim per l'impacte de la tecnologia. 

Van ser tres hores de conferència que van passar volant, aconseguint en tot moment mantenir el màxim interès per allò que estava a punt de dir sobre la transformació digital que viu la societat actual i que ens canviarà per sempre com a espècie. Per si algú encara no ho té clar, parin atenció al que diu el doctor Veà: "Som els primitius d'una nova civilització desconeguda".   

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.