29.1.19

Taller sobre l'impacte socioeconòmicdel camí natural i la via verda de Val de Zafán a Prat de Comte

La Fundació dels Ferrocarrils Espannyols (FFE) està realitzant, per encàrrec del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), un estudi sobre el "Nivell d'ús i impacte socioeconòmic dels camins naturals i vies verdes inclosos dins del Programa nacional de desenvolupament rural (PNDR) ".

 

El camí natural Via Verda Val de Zafan (Terol-Tarragona) ha estat un dels 6 itineraris "pilot" elegits pel Ministeri i l'equip redactor de l'estudi per a la celebració d'un taller amb entitats públiques i privades.

 

La tècnica i dinàmica d'aquest taller serà la d'un grup de discussió amb preguntes obertes i té com a objectiu completar l'estudi en curs que s'està realitzant a través d'una enquesta i entrevistes als gestors de camins naturals-vies verdes de tot l'Estat espanyol.

 

La visió i l'opinió dels empresaris,de les  entitats públiques i dels agents socials de la zona és crucial per complir amb els objectius de l'esmentat estudi i aproximar-se a un mesurament de l'impacte d'aquests itineraris en els territoris.

 

D'aquesta manera, el dia 5 de febrer tindrà lloc al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, a Prat de Comte, un taller per analitzar l'impacte socioeconòmic de l'itinerari, diagnòstic i les seves perspectives de futur, amb les següents activitats:

 

• 9:30-10:30. Entrevista en profunditat als gerents / responsables del CN - VV Val de Zafán

• 11:00-00:30. Taller públic - privat sobre l'impacte socioeconòmic del Camí Natural - Via Verda Val de Zafán

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.