20.1.19

Santiago Campos funda Convergents a les Terres de l'Ebre de cara a les municipals

L'exalcalde de Móra d'Ebre de 1987 a 2003, Santiago Campos, ha fundat un nou partit polític anomenat Convergents a les Terres de l'Ebre. Sota aquesta marca electoral es planteja impulsar una candidatura a les properes eleccions municipals a Móra d'Ebre, que competirà amb la de l'actual alcalde, Joan Pinyol, del PDeCAT.

Campos, que va ser el líder de Convergència Democràtica de Catalunya a la Ribera d'Ebre durant la seua anterior època de polític en actiu, va anunciar mesos enrere la seua baixa com a militant del PDeCAT després d'una militància ininterrompuda que es remuntava a l'any 1977, desencantat per les giragoses ideològiques i el canvi constant de denominacions que han practicat els exconvergents en els últims temps.

Campos considera que Móra d'Ebre ha perdut lideratge en l'àmbit comarcal en els últims anys i que el municipi, governat els dos últims mandats pels seus antics companys de partit, està perdent embranzida econòmica i, sobretot, no ofereix alternatives d'ocupació per al jovent. Per aquests motius s'ha sentit en l'obligació de retornar amb forces renovades a l'arena política després d'uns anys d'allunyament d'aquest món.

La candidatura que impulsa vol incidir en aquests aspectes i en el de la immigració. Pretén generar il·lusió entre els morencs per recuperar la posició de líder territorial que, en la seua opinió, ha caracteritzat sempre la capital de la Ribera d'Ebre.  Campos ja ha anunciat que no liderarà la candidatura a les municipals, però es posa al servei del seu poble per ajudar en tot el que pugui per dinamitzar l'economia i crear nous llocs de treball al municipi.

El nou partit impulsat per Santiago Campos és de tall "sobiranista, liberal i social", una configuració ideològica amb la qual vol atraure els morencs d'esperit convergent que, hores d'ara, se puguin sentir desorientats per la situació política en general i, especialment, per la deriva de la gestió municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.