9.1.19

Programa d'actes de la Festa Major d'hivern de Móra d'Ebre

SANT ANTONI ABAT 2019 FESTA MAJOR D'HIVERNDe divendres 11 a diumenge 27 de gener


Ruta Tapa Porca 2019 – Ruta de tapes elaborades amb ingredients provinents del porc. Establiments participants: La Beerreria, Poliesportiu, Piscolabis, Hostal Gastronòmic La Creu, Cafè Comarques, Bar Avenida, Sota de Copes, Bar Turú, Bar Megalític, Llamineries, Cafè Noisette, Liberty, Pizzeria Carusso's, 7 de Ribera Hostal Agrobotiga.

Organitza: Regidoria de FestesDIMARTS 15 DE GENER


17 h – A la Residència Natzaret, inauguració de l'exposició amb el títol: 'Fotografia: Una Gran afició del senyor Enric Borràs Cot'. Recull del seu treball fotogràfic. L'exposició restarà oberta tots els dies fins el 31 de gener de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores.

Organitza: Residència NatzaretDIMECRES 16 DE GENER


17.30 h – A La Llanterna Teatre, Cinema Familiar. Donatiu d'1 € per butaca, en benefici de l'Associació Matem lo Bitxo.

Organitza: Regidoria de Festes i Matem lo Bitxo


19 h – A la Biblioteca Comarcal, inauguració de l'exposició Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres, a càrrec de l'alcalde de Móra d'Ebre, senyor Joan Piñol i del Director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, senyor Ferran Bladé.

Organitza: Biblioteca Comarcal.


19.30 h – A La Llanterna Teatre, inauguració de l'exposició: 1a Mostra d'Artesania de Sant Antoni. A càrrec dels artesans, Josep Loscos i Roberto Launes, amb miniatures de fusta, relacionades amb els oficis i llocs de Móra d'Ebre.

L'Exposició restarà oberta al vestíbul del teatre fins el diumenge 20 de gener de 19.30 a 21 h.

Organitza: Regidoria de Festes i La Llanterna Teatre


20.30 h – A la Sala d'exposicions Julio Antonio, inauguració de l'Exposició 'Activitat Agrària'. L'exposició es podrà visitar els dies dijous 17 de 12 a 14 hores, el divendres 19 de 19.30 a 21 hores i el dissabte 20 de 12 a 14 hores.

Organitza: Associació Cultural La Riuada


DIJOUS 17 de GENER


8.30 h – Benedicció de les tradicionals coques i panets de Sant Antoni, que es vendran durant tot el matí. També es vendrà oli de l'Agrària de Móra d'Ebre.

Organitza: Voluntaris de Sant Antoni i Agrària Sant Antoni Abat


De 9.30 a 11 h – A LA PLAÇA DE BAIX – XVI FESTA DE LA CLOTXA A MÓRA D'EBRE. Tothom que vulgui, es podrà preparar la seva clotxa, fins esgotar existències. Preu: 2€.

L'Agrària Sant Antoni Abat de Móra d'Ebre fa aportació gratuïta de l'oli per la preparació de la clotxa.

La Masrojana fa aportació gratuïta de les olives per acompanyar la clotxa.

El número del tiquet de la clotxa permetrà participar, a les 12.15 h, del sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


VI Clotxa Fotogràfica, amb inscripció prèvia a Raimon Fotògrafs.

Organitza: Raimon Fotògrafs


11 h – Ballada de la Jota de Móra d'Ebre, a càrrec dels Amics de la Jota i interpretada pel seu autor, Ferran Roca.

Organitza: Amics de la Jota


11.30 h – Benedicció dels animals i cercavila de carrosses, cavalls i carruatges, acompanyats per la Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre, amb el recorregut pels carrers: Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens i Barca.

Organitza: Regidoria de Festes, Sisco Granell i Adela Solé


12 h – Homenatge a la Pagesia i reconeixement a la tasca de tota una vida en la figura d'una persona del nostre poble. A continuació es farà el sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

Organitza: Voluntaris de Sant Antoni i Ajuntament de Móra d'Ebre


12.30 h – A l'Església Prioral de Sant Joan Baptista Missa Major en honor de Sant Antoni Abat.

Organitza: Parròquia Sant Joan Baptista


14 h – Al Casal de Jubilats, Festa Gran de Sant Antoni. Serà una trobada de germanor, amb un bon dinar, parlaments, homenatges i per finalitzar un ball gratuït com a fi de festa, tot a càrrec de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

Organitza: Casal de Jubilats


20 h – A La Llanterna Teatre, Trobadors i Romanceros, els cronistes d'un temps passat.

Els castells i els carrers s'omplien de músiques i cançons. Els trobadors explicaven romanços de tot el que passava. Cançons picants, històries d'amor i de guerra, de sang i de fetge. Diàlegs i músiques, a càrrec de LlamAlRoc.

Organitza: Regidoria de Festes, LlamAlRoc i La Llanterna TeatreDIVENDRES 18 DE GENER


19.30 h – A la Biblioteca Comarcal, espectacle literari Carola, sobre la novel·la Feliçment sóc una dona, de M. Aurèlia Capmany. Interpretat per l'actriu Anna Güell de la companyia Q-Ars Teatre.

Organitza: Biblioteca Comarcal


21 h – A La Llanterna Teatre, Sopar Popular de Sant Antoni. Durant el sopar, espectacle amb Doña Soledad Leon de Salazar, interpretat per Josep Ferré, conegut col·laborador de TV3. Cadascú s'haurà de portar el seu sopar i beguda. Cal reservar cadires a les oficines de l'Ajuntament fins al divendres 11 de gener.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de FestesDISSABTE 19 DE GENER


12 h – A la Plaça de Dalt, Ball de Vermut amb la Bandarra Street Orkestra. Es repartirà vermut i patates per a tots els assistents, i amb olives cortesia de La Masrojana.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


12.30 h – A la Plaça de Dalt, III Concurs Devoraulives. El concurs consistirà en veure qui menja més olives en un minut. Inscripcions el mateix dissabte, a partir de les 11.30 hores i a partir de 15 anys. Aneu practicant, els 3 concursants que mengin més olives obtindran un obsequi, cortesia de L'Agrobotiga de la Masrojana.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


17 h – A la Plaça de Dalt, L'home més Fort a la Ribera: "Pagès Edition". Torna a Móra d'Ebre l'espectacle de força més popular de la nostra comarca, on els participants demostraran les seves habilitats en les diferents proves que hi haurà preparades.

Organitza: Regidoria de Festes i Physikós Gim


22 h – A la Llanterna Teatre, Concert de Sant Antoni, amb la Big Band EMSEMBLE-BE

Formació instrumental de caire híbrid, que fusiona els instruments de sempre amb les tecnologies actuals de samplers i teclats d'última generació, creant un ventall més ampli de possibilitats sonores.

Des de interpretacions acurades de Fauré, Piazzolla o Bizet, fins adaptacions i variacions més personals de Gershwin, Morricone, i "deconstruccions", per dir-ho d'alguna manera, de cançons tradicionals de tota la vida.

Preu de l'entrada 10 euros, (8 euros anticipada a l'Ajuntament en horari d'oficina)

Organitza: Regidoria de Festes i La Llanterna TeatreDIUMENGE 20 DE GENER


11 h – A la Plaça de Dalt. Festa Infantil.

La Colla de Gegants i Grallers de Móra d'Ebre ballaran i tocaran per tota la canalla.

Es repartirà xocolata cuita amb coca per tots els nens i nenes. Hi haurà xocolata per celíacs.

Organitza: Regidoria de Festes

Col·labora: Colla de Gegants i Grallers de Móra d'Ebre i Associació de Celíacs


12 h – A la Plaça de Dalt, Espectacle familiar: 'Transhumància' de Xip Xap. Pastors, cabres i el seu gos són els personatges principals, però... potser tu també acabaràs sent protagonista.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


18 h – A La Llanterna Teatre Municipal, Gran Ball de Sant Antoni amb el grup Costa Daurada. Preu de l'entrada: 5 €. Hi haurà repartiment de Coca de Sant Antoni i mistela.

Organitza: Associació Cultural Intercomarcal Amics del Ball i La Llanterna Teatre

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.