15.1.19

Presentació dels materials de promoció de la Ruta del Vi de la Terra Alta

Presentació dels materials de promoció de la Ruta del Vi de la Terra Alta

El proper 18 de gener, a les 19:00 h, tindrà lloc la presentació del material divulgatiu de la Ruta del vi de la Terra Alta a l'Oficina Municipal de Turisme de Gandesa.


El Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen  (DO) Terra Alta organitzen l'acte de presentació de la Ruta del Vi de la Terra Alta, que tindrà lloc el proper divendres 18 de gener, a les 7 de la tarda, a l'Oficina Municipal de Turisme de Gandesa. 

L'alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i el president del Consell Regulador DO Terra Alta, Joan Arrufí, obriran l'acte fent una explicació de com beneficia la comarca aquesta nova proposta turística i com millora la promoció de l'enoturisme el fet de disposar d'un material divulgatiu específic d'activitats enoturístiques. Seguidament parlarà David Esteller, consultor especialitzat en enoturisme i director de Tourislab SL, empresa que ha dut a terme, juntament amb DCB Turisme, la tasca de recerca i estructuració de l'oferta enoturística a la zona de la Terra Alta.

El treball realitzat posa de relleu la importància de la segmentació i l'especialització de l'oferta enoturística i proposa activitats de diferent temàtica adreçades a perfils de públic diferents. D'aquesta manera, en el nou material divulgatiu es proposen activitats d'enoturisme gastronòmic, actiu i cultural, experiències per a famílies i apassionats del vi, i propostes entre vinyes per a descobrir el territori que defineix la singularitat dels vins terraltins.

El mapa-guia de la Ruta del Vi s'ha elaborat en el marc del projecte "Treball a les 7 Comarques" Terra Alta Més, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador DO Terra Alta. Fins a dia d'avui no existia cap material divulgatiu on apareguessin tots els cellers que ofereixen experiències enoturístiques a la Terra Alta així com les activitats que proposen als visitants.

Amb aquesta iniciativa es planteja promoure l'oferta enoturística de la zona d'una forma conjunta i sota el concepte de "ruta" per tal de millorar-ne la comercialització, tant en l'àmbit català com internacional.

L'acte finalitzarà amb l'oferiment als assistents d'una copa de vi gentilesa del Consell Regulador de la DO Terra Alta. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.