9.1.19

Presentació del libre"Omple'm de petons", de Carlos Gonzalez,

Dimecres 16 de gener a les 18 hores a la Bilbioteca Marcel·lí Domingo. Aquest és un llibre escrit en defensa dels nens i dels sentiments materns més profunds. Contra les teories que propugnen l'ús de la força, el càstig o la disciplina excessiva.

El doctor Carlos González defensa una educació basada en l'amor, el respecte i la llibertat, explica el perquè de molts comportaments infantils com el plor o la por, i ens ajuda a entendre, des d'un punt de vista natural, les causes que fan que els nostres fills actuin d'una forma determinada. Ja és hora de donar una resposta raonada a totes les preguntes que es fan les mares: per què els nens no volen dormir sols?, per què ploren?, per què criden la nostra atenció?, per què són gelosos?, què és l'insomni infantil? Els dies més feliços del teu fill són a punt d'arribar. Depèn de tu.

Omple'm de petons ens ensenya com respectar els nostres fills, com entendre les seves queixes i com atendre el seu plor. Perquè el temor de malcriar un fill per excés d'atencions és una llegenda." (Rosa Jové, psicopediatra i autora de Dormir sense llàgrimes)

Carlos González. Resident a l'Hospitalet de Llobregat, és llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i es va formar com a pediatra a l'Hospital de Sant Joan de Déu. És fundador i president de l'Associació Catalana Pro Alletament Matern, ha impartit cursos sobre la lactància materna per a professionals sanitaris, ha traduït diversos llibres relacionats amb aquest tema i és el responsable del consultori sobre lactància materna de la revista Ser padres.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.