16.1.19

Miniatures tallades en fusta a la primera edició de la Mostra d'Artesania de Sant Antoni a Móra d'Ebre

La Llanterna Teatre de Móra d'Ebre acull des d'avui la primera edició de la Mostra d'Artesania de Sant Antoni. Es tracta d'una exposició de manualitats amb fusta  relacionades amb els oficis i indrets emblemàtics de Móra d'Ebre, obra dels artesans locals Josep Loscos (88 anys) i Roberto Launes (92 anys) . La mostra recull més de 200 peces que reprodueixen en miniatura eines i tasques del camp, edificis de Móra d'Ebre, embarcacions fluvials, etc., fetes a mà i amb paciència pels dos artesans.

Aquesta primera edició de la mostra tindrà continuïtat en anys successius i constituirà un dels actes destacats de la Festa Major d'hivern de la localitat, segons ha explicat en l'acte inaugural l'alcalde de la població, Joan Piñol. Launes i Loscos no és la primera vegada que mostren part dels seus treballs en fusta als veïns de Móra d'Ebre, ja que anteriorment havien exposat individualment. Ara se'ls ha volgut aplegar en una exposició conjunta per fer-los un homenatge, per la qual cosa l'alcalde els ha lliurat unes plaques commemoratives i la regidora de Cultura, Montserrat Pineda, unes flors.

L'exposició restarà oberta al vestíbul del teatre municipal fins al diumenge 20 de gener, amb horari de visita de 19.30 h a 21.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.