30.1.19

L'exposició de l'Any Fabra se'n va a l'Institut de Móra d'Ebre

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" està instal·lada a l'Institut Públic Julio Antonio de Móra d'Ebre, de l'1 al 15 de febrer. L'exposició presenta l'aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seua figura i obra arreu de Catalunya i l'impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels Serveis Territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística, en el marc de l'Any Fabra 2018 (i que té una continuïtat excepcional el 2019 atesa la demanda), per a celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

Dins l'Any Fabra hi ha diverses propostes i activitats, algunes de les quals tenen o poden tenir continuïtat: el Kahoot! Fabra (un concurs interactiu per a posar a prova els coneixements sobre Fabra dels alumnes), el monòleg Pompeu Fabra. Jugada mestra!, el curs en línia Clic a Fabra, a través de l'Aula mestra, els Dictats Fabra en línia(dictats autocorrectius per a conèixer la figura i l'obra de Pompeu Fabra) o les Conferències Fabra.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.