18.1.19

Les inscripcions de les proves per obtenir els certificats de coneixement de català comencen el 28 de gener


El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica la resolució de convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. El termini per presentar les sol·licituds comença el 28 de gener i acabarà el 13 de febrer.

Les proves, de caràcter anual, es convoquen per obtenir els certificats de llengua catalana en cinc nivells: nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2). Els certificats acrediten cinc nivells de competència lingüística en català, d'acord amb Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)del Consell d'Europa.

Els exàmens es duran a terme a 18 localitats: Barcelona, Figueres, Fraga, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Perpinyà, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Per poder-se inscriure a les proves cal tenir 16 anys o més en el moment de realitzar-les, presentar la sol·licitud i fer el pagament de les taxes corresponents.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.