8.1.19

La directora general de Joventut presenta el llibre ‘La Ciutat’, un recull novel·lat de joves de 19 a 26 anys

La directora general de Joventut, Norma Pujol, presenta aquest divendres 11 de gener, a les 19.30h a la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta, el llibre La Ciutat de Víctor Panicello, juntament amb el mateix autor i també la coautora ebrenca, Daniela Gil. I també hi assistirà el coordinador territorial de Joventut, Joan Ll. Barberà.

 

En concret, aquest llibre de Víctor Panicello neix del procés creatiu d'un conjunt de persones joves de 19 a 26 anys, de diferents indrets de Catalunya, que han decidit formar part de grups que, des d'àmbits molt diferents – política, plataformes ecologistes, casals, etc. – i amb participació social construeixen un lloc millor on viure, treballen, en lloc d'observar. Així la història de l'Aura i en Nico és un recull novel·lat de les seves reflexions, del seu compromís, de les seves motivacions, de les seves esperances, en definitiva, de les experiències adquirides escoltant, compartint, aprenent i enriquint les seves personalitats i les de les persones a les que ajuden.

 

En Víctor Panicello és un autor consolidat amb més de quinze llibres publicats i una gran experiència en el treball literari amb grups de joves. Ha obtingut diversos premis nacionals i internacionals gràcies a una narrativa realista i compromesa.

 

L'obra 'La Ciutat' també serà presentada el dijous 10 de gener a les 18h. a la seu d'Atzavara-Arrels (c/Poeta Vicent Garcia, 3) de Tortosa, i intervindran l'autor Víctor Panicello i la coautora ebrenca, Daniela Gil.

 

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.