23.1.19

INAUGURACIÓ NOUS ESPAIS CASAL DE JOVES I BIBLIOTECA DE L’ALDEA

 
Des de les regidories  de Joventut  i Cultura  de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest  divendres, 25 de gener a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració del nou Casal de Joves i  la nova biblioteca annexada. Us fem saber que tot el conjunt obrirà les seves portes ja amb l'horari habitual del casal, tots els dies de 17:00h a 21:00h
L'acte inaugural inclourà la visita  per les instal·lacions i pels nous espais reformats i adequats a aquesta nova etapa. Una nova etapa, per a que el casal de joves i els seus tècnics siguin un referent i una bona ajuda al jovent, i a totes aquelles persones o col·lectius que necessitin quelcom relacionat amb estudis, borsa de treball, esports, cursets, xarrades o qualsevol activitat lúdica.
A partir de les 19.00h del mateix divendres, l'equipament obrirà les seves portes per a donar pas al concurs de yutubers. El casal de joves proposa  a tot aquell que hi vulgui participar, l'enregistrament i l'edició d'un vídeo d'un màxim de 5 minuts per a la inauguració del  Casal de joves i la biblioteca.
Pot ser un vídeo d'humor, un fotomuntatge,…el que sigui! L'únic requeriment és que hi aparegui la inauguració del Casal de joves. Com a premi hi ha a escollir entre un telèfon mòbil o una tauleta
També per als usuaris d'Instagram hi ha un petit repte, podran  penjar fotos a l'Instagram de l'ajuntament de l'Aldea  (laldea.cat) amb l'etiqueta  #inaguraciocasaldejoves.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.