25.1.19

Esquerra Republicana, satisfeta amb les inversions i els compromisos anunciats amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre


Esquerra Republicana de la Ribera d'Ebre ha volgut mostrat la seva complaença pels compromisos adquirits avui per la consellera de Salut, Alba Vergés, amb l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. Vergés ha anunciat una inversió de 5 milions d'euros en els propers quatre anys; i que l'hospital tindrà una direcció pròpia amb una dependència directa del CatSalut.

El portaveu d'ERC a la Ribera, Josep Maria Sáez, ha volgut manifestar "la satisfacció del territori per atendre les demandes d'inversió que tant des dels professionals de l'Hospital, com des del  mateix territori, portem reclamant i no ha sigut fins ara que la Conselleria de Salut ha donat resposta de forma clara amb un Pla d'Inversions".

Sáez ha reblat que "des del territori, volem donar les gràcies a la feina que estan fent la consellera Vergés i la gent del Departament de Salut, conscients de les necessitats que tenim -acabar amb la dependència de Reus i millorar el nostre hospital- i, per tant, amb l'anunci que es fa avui es reconeix també que podem tornar a tenir un hospital amb infraestructures de qualitat. Per tant, els beneficiats seran els professionals que hi treballen cada dia i la gent de la zona que en fem ús".

I ha reclamat als actuals gestors de l'Hospital que depenen de l'Ajuntament de Reus, que "posin celeritat en tot allò que se'ls plantegi des de la Conselleria per fer aquest procés de transició ràpid i bé".

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.