25.1.19

Esquerra recolza la moció contra la massificació eòlica a la Terra Alta i critica que CiU i PSC la rebutgin a Diputació

El diputat Paco Gas afirma que "Esquerra Republicana votem el mateix arreu, però els convergents i socialistes diuen sí a la Terra Alta i no a la Diputació"
El Grup Polític d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha recolzat la moció, que la CUP ha presentat al Ple de la Diputació de Tarragona, contra la massificació eòlica a la Terra Alta. El text demanava l'adhesió al manifest "Prou massificació eòlica a la Terra Alta" i donar-hi suport públic. Però ha estat rebutjat amb els vots contraris de CiU, PSC, C'S i PP. Es dóna la circumstància que el Consell Comarcal de la Terra Alta va aprovar per unanimitat aquesta moció el 21 de desembre, és a dir, CiU i PSC havien votat a favor del manifest al Consell Comarcal de la Terra Alta però avui no.
El diputat ebrenc d'Esquerra Republicana a la Diputació i alcalde de Roquetes, Paco Gas, critica el canvi de posició de CiU i PSC. "A diferència dels d'Esquerra que votem amb coherència el mateix aquí que allí, els convergents i els socialistes o bé enganyen la gent quan voten sí a la Terra Alta o bé els enganyen avui quan voten en contra del mateix manifest a la Diputació".
Paco Gas afegeix que "no és la primera vegada, i segurament tampoc en serà l'última, que CiU i PSC capgiren el seu vot en funció de l'administració que representen".
Esquerra Republicana defensa l'energia sostenible com a motor de canvi econòmic i de lluita contra el canvi climàtic; però també vol que el territori arribi a acords amb les administracions i les empreses per la implantació d'aerogeneradors.
El diputat republicà, Paco Gas, ha volgut expressar el seu suport als viticultors, empresaris turístics i entitats com la Plataforma per a la Defensa de la Terra Alta i l'Ateneu Popular La Pastora, i ha reclamat una resolució satisfactòria de la situació davant la possible imposició de més aerogeneradors a la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.