28.1.19

El president Roger Torrent avala la candidatura de Francesc Barbero a Flix

Esquerra Republicana-Entesa per Flix ha presentat el seu candidat a l'alcaldia a les properes municipals, Francesc Barbero, aquest cap de setmana amb la presència i el suport del president del Parlament, Roger Torrent.

 "La candidatura que tirarem endavant tindrà voluntat integradora i serà àmplia i transversal, sumant gent d'àmbits diversos i plurals. En definitiva, la candidatura serà un reflex del poble", ha declarat l'alcaldable. A més, ha afegit: "El compromís amb Flix serà el fil conductor de la candidatura".

Clausurant l'acte, el president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que és des dels ajuntaments on es construeixen els pilars dels republicanisme. "Com explicava el Francesc, és escoltant a tothom, parlant amb tothom, posant-se a la seva pell i empatitzant, compartint els seus mal de caps i les seves pors i, sobretot, els seus anhels, com es construeix la República. I això és el que fem a nivell municipal". Tot seguit, Torrent ha sentenciat: "La República passa per guanyar les eleccions municipals".

L'encarregada de presentar l'acte ha estat la directora general de Joventut de la Generalitat i actual regidora de Flix, Norma Pujol. La sala de Ca Don Ventura, escollida per celebrar l'acte, s'ha quedat petita i molta gent s'ha vist obligada a seguir-ho des del carrer. En acabar, s'ha celebrat un vermut a la plaça de l'Església.

En els propers mesos, Barbero anirà desvetllant els altres noms de la llista i el seu programa electoral. El candidat a l'alcaldia per Esquerra Republicana-Entesa per Flix agafa el relleu de l'actual alcalde, Marc Mur, que en les passades eleccions va aconseguir la majoria absoluta.

Actualment, Barbero és 1r Tinent d'alcalde de Flix, diputat provincial i regidor des de 2011, anteriorment ho havia estat en la legislatura 2003-2007.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.