7.1.19

El Museu del Ferrocarril segueix guanyant visites i rep una bona acollida de “L’Esperit del Nadal”

El 2018 ha estat un bon any a nivell de visites per al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova que impulsen l'Ajuntament de la localitat i l'Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial – APPFI. En concret, han passat pel Museu un total de 3.619 persones, cosa que suposa un increment del 50% respecte el 2017. S'afiança així la tendència al creixement significatiu en nombre de visitants dels darrers anys. 

A banda de l'ascens global, una anàlisi més detallada de les xifres mostra com aquest augment es troba distribuït al llarg de tot l'any. Així, si el 2017 el gruix de l'increment es va produir sobre tot gràcies al canvi de model de la Festa del Tren, el 2018 els visitants d'aquest esdeveniment es van mantenir estables i, en canvi, el creixement s'ha produït al llarg de tots els mesos, i en particular durant les visites de cap de setmana. 

Aquesta tendència a l'alça sostinguda i homogènia és un indicador de què el Museu es consolida com a punt de referència per als visitants de la Ribera d'Ebre. També s'observa que per un nombre molt important dels seus usuaris el Museu és el motiu principal per desplaçar-se a la comarca. 

A més, el Museu ha estat capaç de cobrir el 95% de les places ofertes de la nova activitat d'enguany, la representació teatral del conte "L'Esperit del Nadal", a càrrec del grup local de teatre "L'Estació" i que va tenir lloc els passats 22, 23 i 29 de desembre. Més enllà de la gairebé plena ocupació de les localitats ofertes, la resposta del públic ha estat molt favorable, en especial entre els més petits, que van quedar encantats del seu viatge en tren per conèixer els Reis de l'Orient de primera mà. Vista la bona acollida de la iniciativa, l'esdeveniment passarà a formar part de l'oferta anual del Museu, junt amb el Bateig Ferroviari al juliol i la Festa del Tren a l'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.