21.1.19

El Consell Comarcal posa en marxa un programa per ajudar els joves que tenen més dificultats a incorporar-se al sistema laboral

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa aquest mes de gener el Programa Referent d'Ocupació Juvenil amb l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Aquest programa, cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, va adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, i especialment a aquells amb especials dificultats per motius personals i/o socials, i amb major necessitat d'assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu a l'ocupacional o laboral.

Una tècnica del Consell Comarcal proporcionarà una atenció personalitzada i individualitzada als joves i es treballarà de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut, serveis socials i entitats.

L'objectiu d'aquest programa, que s'emmarca en la Garantia Juvenil, passa per assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada als joves menys preparats o amb dificultats d'índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

Les persones interessades en aquest programa poden adreçar-se a l'Oficina Jove del Baix Ebre (dimecres, de 9 a 14 hores) o al Consell Comarcal del Baix Ebre (divendres, de 9 a 14 hores).

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.