8.1.19

CONVOCAT EL V PREMI TERRES DE L’EBRE DE PERIODISME

 

La Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha convocat la cinquena edició del Premi Terres de l'Ebre de Periodisme, que vol reconèixer els treballs publicats o emesos durant l'any 2018. Aquests treballs periodístics han d'estar relacionats amb les Terres de l'Ebre. En l'edició d'enguany el premi està dotat amb un màxim de 1.000 euros.

 

En la  primera edició del Premi van ser guardonades les periodistes Sílvia Berbís i Joanna Pardos pel  documental Invasors de TV3 i el periodista Jordi Marsal pel seu assaig Castor: la bombolla sísmica. L'edició de l'any 2016 va reconèixer els reportatges publicats al setmanari L'Ebre per Leonor Bertomeu i Òscar Meseguer, titulats, respectivament, Localitzen els plànols originals del mercat de Tortosa de 1885 iQuinze anys i els que vindran. L'any 2017 es van guardonar el treball realitzat per Andreu Prunera i Adriana Monclús, periodistes de Ràdio Móra d'Ebre-Cadena Ser amb el títol El tancament d'Ercros a Flix, programa especial. Hi va haver un segon premi per als equips informatius de les televisions Canal 21 i Canal Terres de l'Ebre per la cobertura i programes especials dedicats al referèndum de l'1 d'octubre.

 

La Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca des de l'any 2015 el Premi 'Terres de l'Ebre' de Periodisme, amb l'objectiu de reconèixer els autors de treballs periodístics sobre temes relacionats amb el territori, publicats o emesos en qualsevol format. El jurat estarà integrat per periodistes i personalitats del món sociocultural.

 

L'acte de lliurament del Premi, moment en què es donarà a conèixer el guanyador, tindrà lloc el primer semestre d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.