17.1.19

COMUNICAT PREMSA CONJUNT DE CIU I ERC Ulldecona sobre les llistes municipals

Davant les greus dificultats polítiques en què ens trobem immersos en l'actualitat, amb persones innocents a les presons, a l'exili i amb la permanent amenaça de l'aplicació del 155, la secció local de CiU d'Ulldecona i ERC Ulldecona volem refermar el nostre compromís amb el municipi d'Ulldecona, la república catalana i la independència de Catalunya.

En aquest sentit, creiem que el món local té una importància cabdal en la implementació de polítiques públiques socials, compromeses, solidàries i inclusives, i és per això que mantenim el nostre compromís per tal de treballar per i amb el nostre poble de cara als propers anys.

Hem demostrat de manera sòlida que som capaços de treballar conjuntament i de manera unitària pel nostre poble, però també sabem que podem oferir diferents maneres d'entendre el nostre municipi. Per tant, i per coherència, el proper 26 de maig concorreguem a les eleccions municipals amb llistes separades, aconseguint així que les persones que participen en les llistes i les propostes concretes i puntuals per a desenvolupar-les puguin cobrir totes les necessitats i sensibilitats. El fet de compartir els objectius finals ens porta a comprometre'ns un cop passades les eleccions municipals a donar suport a la llista independentista i republicana amb més representació electoral.

Mai abans havíem estat sotmesos a tanta pressió per part de l'estat espanyol. Però mai abans havíem tingut tant clar que el futur de Catalunya està en mans de tots nosaltres, els veïns i veïnes de cada poble i ciutat. Treballarem amb tots vosaltres pe fer-ho possible.

Seccions locals de CiU d'Ulldecona i ERC Ulldecona.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.