5.12.18

VI Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya

El proper dilluns dia 10 de desembre  realitzarem la VI Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya, organitzada pel Museu de les Terres de l'Ebre juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i la Institució Catalana d'Història Natural amb la col·laboració del Servei de Museus del Departament de Cultura. A la trobada assistiran una quarantena de tècnics de Museus i col·leccions de ciències de tot el país.

La temàtica que es tractarà en aquesta edició és la ciència ciutadana i el voluntariat., amb l'objectiu de conèixer experiències i debatre la situació actual de la ciència ciutadana i el voluntariat, parlar del seu futur i de les col·laboracions actuals o futures que es poden realitzar en aquest àmbit entre els museus i col·leccions i altres entitats, institucions o particulars.

En el marc de la jornada es realitzarà l'acte de signatura del conveni  on es formalitzarà la donació al Museu de les Terres de l'Ebre del fons d'herbari i l'arxiu fotogràfic del botànic Salvador Cardero.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.