11.12.18

S'obre totalment al trànsit la C-12 a Vinallop després de les obres de reparació dels danys provocats per la darrera llevantada

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert avui al trànsit la carretera C-12 al seu pas per sobre del barranc de la Galera, al terme municipal de Vinallop, després d'un mes d'obres per arranjar els desperfectes que va causar a la plataforma de la via el temporal de llevant finals d'octubre.
 
Els treballs, amb un import de 200.000 euros, han consistit en la neteja general de tot el tram, la retirada dels sistemes de contenció danyats, la reconstrucció del mur d'escullera de protecció de l'explanada de la carretera i la restitució del ferm, marques viàries, sistemes de contenció i drenatges.
 
Les pluges que van caure el divendres 19 d'octubre van provocar el taponament del pont per sobre del canal de reg de la Comunitat de Regants de la Dreta de l'Ebre, sobre el barranc de la Galera. Les aigües van pujar per sobre del nivell de la carretera i van provocar importants destrosses a la plataforma viària que van obligar a tallar parcialment el trànsit i a col·locar-hi uns semàfors per permetre el pas alternatiu dels vehicles. Un cop finalitzats els treballs, avui s'ha pogut obrir totalment la via al trànsit.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.