4.12.18

Partit Demòcrata d’Amposta lamenta l’anunci de baixa del Sr. Pere Vidal

El principal motiu d'aquesta renúncia és la negativa del candidat, Manel Masià, a que Pere Vidal ocupi una de les primeres posicions de la llista electoral, tal i com li exigia. Masià lamenta que "més que per representar el passat, l'inconvenient està en les maneres de fer. "

Manel Masià, al capdavant del PDeCAT, representa un projecte renovador amb un equip transversal, de tots els sectors i totes les edats, però sobretot amb idees noves, fresques i renovades i amb ganes de treballar i d'il·lusionar-se per Amposta. Masià considera que "la societat actual exigeix noves maneres de fer i des del PDeCAT volem donar resposta i estar a l'alçada d'aquestes exigències".


El Partit Demòcrata, no és només un canvi de nom respecte a Convergència Demòcrata de Catalunya, sinó que respon a aquest nou plantejament de donar resposta a la nova realitat social. En aquest sentit, la transparència, la presa de decisions en assemblees i, sobretot, la meritòcracia són les eines que fem servir al Partit. En resposta a Pere Vidal, "des de PdeCAT no renunciem als orígens ni a les persones ni a l'espai polític, però sí renunciem a certes pràctiques que ens pensàvem oblidades i que ara, a pocs mesos de les eleccions, retornen", afegeix Masià.


Breu curriculum


Pere Vidal és associat del Partit Demòcrata des de la seva fundació. Ha tingut els següents càrrecs dins de CDC, President Comarcal de CDC. Dins de l'Ajuntament d'Amposta, primer tinent d'alcalde, regidor d'Urbanisme i Personal i portaveu del grup municipal. A nivell territorial va esdevenir Delegat de Medi Ambient de les Terres de l'Ebre, Delegat d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Conseller delegat de Forestal Catalana, i adjunt a la delegació de serveis territorials d'Ensenyament. Un home molt valorat per la seva experiència i molt valorat pel partit tant a nivell local, comarcal, territorial i nacional.Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.