11.12.18

Lliurament del VII Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre

El vicepresident primer, Antoni Ferré, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Alfons Montserrat, fan entrega aquest divendres, 14 de desembre, dels premis IDECE, 7a edició. En l'acte, també hi assistiran els representants territorials d'Educació, Montserrat Perelló; d'Empresa i Coneixement, Mercè Miralles; d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ferran Grau, i el coordinador territorial de Joventut, Joan Ll. Barberà.

L'IDECE pretén amb aquesta convocatòria fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre així com premiar la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte de l'alumnat dels cicles formatius de grau superior, que versen sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l'Ebre.

Els premis que també pretenen reconèixer la creativitat i l'esforç de l'alumnat estant dotat amb una aportació econòmica de: 1r. premi de 1.500 €; el 2n. de 1.000 €, el 3r. de 700 € i el 4t. de 500 €. Els quatre treballs guardonats és publicaran a la pàgina web www.idece.cat i amb la possibilitat de publicar en paper el treball que obtingui el primer premi.

En aquesta setena edició s'han presentat un total de 10 treballs d'alumnes dels centres de secundària de les Terres de l'Ebre. Els guardons es lliuraran en l'acte públic que tindrà lloc a les 17.30h a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre (pl. Gerard Vergés, 1) de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.