11.12.18

L'actriu Myriam Mézières visita les terres de l'Ebre

L'actriu Myriam Mézières, actriu mítica del cinema europeu de finals dels 80 estarà a Roquetes el proper divendres 14 de desembre a les 20'15h a la Biblioteca Mercè Lleixà. L'actriu protagonista de pel·lícules com Boca a boca, Une flamme dans mon coeur, Le journal de Lady M. o Fleurs de sang parlarà amb l'il·lustrador Ignasi Blanch del seu nou llibre conjunt El sol tiene una cita con la luna, presentat per l'escriptor Àngel Burgas. Un llibre editat per Chapiteau 2.3 on l'actriu fa un repàs molt sincer i poètic de la seva vida, amb il·lustracions de l'Ignasi Blanch.
Recentment l'ha presentat a la Filmoteca de Barcelona amb una retrospectiva de les seves pel·lícules i el 8 de gener de 2019 ho farà a la filmoteca de Madrid conjuntament amb l'Ignasi Blanch i el director de cinema Fernando Merinero am qui va gravar Agujetas en el alma.  
L'actriu va estar a les Terres de l'Ebre l'any 1993 quan va participar a la pel·lícula Le Journal de Lady M. i es van gravar algunes escenes al Delta de l'Ebre i a Bítem.

El mateix divendres, a les 19'15h l'Ignasi Blanch parlarà de la seva relació d'amistat amb l'actriu Olivia Newton-John, protagonista de la pel·lícula Grease i de com han treballat conjuntament en el seu llibre solidari LIV ON, editat per Flamboyant. Un llibre en benefici de la investigació del càncer a través de l'hospital Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre a Melbourne (Austràlia).

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.