8.12.18

La Fatarella inaugura la vintena edició de la Festa de l'Oli

La consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, ha inaugurat avui la vintena edició de la Festa de l'Oli de la Fatarella, un certamen que promociona els productes agroalimentaris i artesanals del municipi. La consellera ha sigut rebuda per les autoritats municipals a l'Ajuntament de la vila i, posteriorment, s'ha traslladat al Casal Municipal on han tingut lloc els actes inaugurals del certamen.

Després dels discursos protocol·laris, la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Oli de la Terra Alta ha lliurat els Premis Terraltí 2018 als millors olis emparats per la DOP. Els guardons han anat a parar a Unió Fruits SCCL, de Flix, que ha obtingut el premi al millor oli fruitat; a l'Agrícola de Corbera d'Ebre, que s'ha emportat el premi a l'oli equilibrat, i a l'empresa Vallespí Vidal, de Vilalba dels Arcs, que s'ha adjudicat el Terraltí Prèmium. L'Escola Agrària de Gandesa ha rebut un accèssit del jurat.

La Festa de l'Oli se celebra avui i demà pels carrers del municipi de la Fatarella. Inclou una fira d'exposició i degustació de productes agroalimentaris i artesanals, mostra de maquinària agrícola, activitats gastronòmiques, musicals i artístiques, visites guiades a un molí d'oli tradicional, així com espectacles d'animació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.