17.12.18

Hadar Ayxandri s’incorpora a la candidatura de Junts x Amposta, liderada per Manel Masià


El cap de llista del Partit Demòcrata, que ja havia anunciat que obriria la proposta electoral a diferents perfils i sectors de la societat ampostina, ha presentat aquest matí en Roda de premsa el nom i la imatge de Junts x Amposta, la candidatura amb la que pretén aplegar un seguit de gent diversa per afrontar els comicis del maig vinent a la capital del Montsià.


Manel ha explicat que la marca guanyadora del 21D Junts x Catalunya, que va reunir persones de diferent procedències i sensibilitats ideològiques és un model transversal i guanyador, que també s'aplicarà a Amposta.


El candidat ha destacat que els colors corporatius de Junts x Amposta (negre, roig i blanc), són els colors d'Amposta, i descriuen la prioritat d'aquest equip local que està construïnt des de fa més de 2 anys.


Masià ha destacat a Hadar Ayxandri com una persona que no només suma, sinó que multiplica l'equip, li ha agraït el compromís i la feina que, des de fa molts mesos s'està fent per construir un projecte polític potent per a la ciutat. "La seva visió ampla de la ciutat i del territori, la seva mentalitat liberal, i la seva experiència de gestió en diverses administracions locals, com l'Ajuntament o el Consell Comarcal, reforça la candidatura i la proposta política de Junts x Amposta".


Al seu torn, l'ex- Secretari Nacional de l'ANC, ha agraït la generositat de Masià i del Partit Demòcrata, a l'hora d'obrir la candidatura a persones de fora del partit i de diferents espais polítics i socials, i s'ha compromès a donar el millor de sí mateix per a que Junts x Amposta sigui el projecte de ciutat més ambiciós que mai ha tingut Amposta.


Ayxandri, a la vegada, ha destacat del cap de llista que és un treballador incansable i un líder d'equip, que es un visionari dels canvis socials i tecnològics que vindran en el futur i com preparar-nos millor per superar-los amb èxit i que és un professional que sap el que és pagar nòmines, cosa gens habitual en la política ampostina actual.


Hadar Ayxandri és pedagog i ha cursat un Postgrau de Formació en empresa i també el Master de Gestió i Dret Local. Ha treballat en el sector públic i privat, sobretot al sector de la formació i la internacionalització d'empreses, i ha estat fundador i participa ativament de diverses entitats socials de la ciutat. En l'àmbit polític, va ser President Local i Comarcal de la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya), i ha estat els últims anys a l'ANC, primer coordinant assemblees Exteriors i després elegit dos cops com a Secretari Nacional de l'entitat sobiranista.


"Aquests darrers anys he viscut la política com un voluntariat al servei del país, que m'ha permès viure en intensitat i a primera línia tots els aconteixements polítics a nivell nacional i internacional. He après molt d'aquesta experiència i vull posar-la al servei d'Amposta", ha afirmat Hadar Ayxandri.


En quant a la proposta política de la candidatura, explica Ayxandri que Amposta mereix una alternativa de govern a la majoria absoluta d'ERC, que proposi un projecte més ambiciós per als ampostins, de més qualitat i que il·lusione més. "He aplaudit algunes mesures de l'actual consistori, però també he vist com no hi ha un rumb clar en l'aspecte econòmic i de projecte de ciutat, i que en molts casos hem anat endarrera com els crancs."


"No pot ser que el gran argument de la majoria absoluta d'ERC sigui que els d'abans ho feien tot malament –que ja no cola- o bé que omplim la ciutat d'events i festes però no omplim el polígon o fomentem el teixit comercial o fem alguns dels projectes importants que la ciutat necessita. Per tant, l'Ajuntament ha d'adoptar mesures per fer que los ciutadans, entitats i empreses, puguin acomplir los seus somnis, escoltant-los i facilitant-los-hi les eines i no decidir per ells", ha conclòs Hadar Ayxandri.


Per acabar, els dos membres de l'equip, que presentarà properament altres incorporacions, han convidat a totes les persones d'Amposta que vulguin millorar el rumb de la ciutat en positiu, que se sumen al projecte de Junts x Amposta i aporten la seva visió i les seves il·lusions per fer una Amposta Magnètica.


Avui mateix s'activaran les XXSS de @JxAmposta a Twitter, Facebook i Instagram i els propers dies s'activarà el web www.juntsxamposta.cat on trobar tota la informació i contactar-hi.Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.