19.12.18

Generalitat de Catalunya Govern.cat Nota de premsa El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d'un tractor ha mort aquest matí en un sinistre a la TV-3319 a Ulldecona (Montsià)

Amb aquesta víctima, són 183 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any


DIA: Dimecres, 19 de desembre de 2018
HORA D'AVÍS: 09:13 h

VIA: TV-3319, al punt quilomètric 5, a Ulldecona (Montsià)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí hi ha hagut un accident mortal a la TV-3319 al terme municipal d'Ulldecona (Montsià). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 09:13 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït una col·lisió per encalç entre una furgoneta i un tractor. Com a conseqüència de l'impacte, el tractor ha sortit de la via i ha bolcat. El conductor del tractor ha resultat mort. Es tracta d'un home de 69 anys, J.K., de nacionalitat alemanya i veí d'Ulldecona. Per la seva banda, la conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.