17.12.18

Esquerra Republicana constitueix secció local al Mas de Barberans

La secció local d'Esquerra Republicana del Mas de Barberans s'ha presentat aquest dissabte passat, després de que s'hagués dissolt a finals dels anys 70. En l'acte de presentació, el president de la Federació de l'Ebre, Alfons Montserrat, ha qualificat la data com a "dia històric", perquè "tanca un cercle polític al retornar la tradició republicana al poble i fa possible que per primera vegada des de la recuperació de la democràcia Esquerra Republicana estigui present a les properes eleccions municipals".

A més de Montserrat, també ha intervingut el president de la Federació Comarcal d'Esquerra del Montsià, i alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. El president montsianenc ha retornat als militants del Mas de Barberans el segell que va custodiar l'ampostí Víctor Cid i la seva família, després de la dissolució de la secció local quaranta anys enrere. Tomàs ha destacat que "avui Víctor Cid seria molt feliç en veure complert el seu desig de poder retornar el segell de nou a la gent d'Esquerra del Mas de Barberans".

El nou president del grup local, Ernesto Rillo, s'ha mostrat emocionat i ha expressat que l'1 d'Octubre va ser un punt d'inflexió per la creació de la secció, ja que davant la inacció de l'Ajuntament  a l'hora de facilitar un espai per poder votar als ciutadans de la població es van haver d'autoorganitzar per fer-ho possible.

Rillo, després de  recordar que Esquerra Republicana va ser la força més votada a les anteriors eleccions catalanes,  ha afirmat que ara 'treballarem per presentar un projecte transversal a les properes eleccions municipals amb voluntat de sumar i esperit constructiu'.
La nova executiva local queda constituïda de la següent manera: president, Ernesto Rillo; secretari d'Organització, Marc Ferré; secretari de Finances, Joan Maria Romaní; secretari d'Imatge i Comunicació, Joaquín Andrés; i secretaria de la Dona, Anna Acisclo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.