4.12.18

Els dies 7 i 8 de desembre, les places i carrers del nucli antic de Tivissa acullen la setena edició de la Fira de Nadal

El nucli antic de Tivissa acollirà els dies 7 i 8 de desembre la setena edició de la Fira de Nadal, organitzada per l'Ajuntament de Tivissa i la Comissió de la Fira de Nadal, amb la col·laboració d'entitats i voluntariat local, empreses i establiments comercials locals i de fora del municipi. En aquesta edició, l'encarregat d'inaugurar la fira serà el president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, en un acte institucional que tindrà lloc el divendres, 7 de desembre, a partir de les 12.00 h.

Durant els dies de la Fira de Nadal, els carrers, carrerons i places del nucli antic de Tivissa s'ompliran d'expositors i mostraran la realitat cultural i social de la vila de Tivissa, amb una gran varietat de productes locals, gastronomia, artesania, comerç i altres activitats com degustacions de vi, cava i cervesa artesanal, exposicions, animacions, tallers, demostracions d'oficis artesanals, tomb amb cavalls, atraccions per als més petits, taller per aprendre a fer una gorra o una bufanda, i altres actuacions per amenitzar la fira, adreçades a tota la família.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que "la Fira de Nadal s'ha consolidat tant al nostre poble com a les nostres comarques perquè és una fira viva, on, a més de les tradicionals parades, hi ha una constant activitat al carrer". En aquest sentit, Jardí ha destacat "el treball incansable" de la comissió organitzadora que ha preparat "un programa d'actes ple d'activitats paral·leles que, juntament amb els més de 80 expositors, configuren una mostra que potencia el comerç local i els actius culturals de la vila de Tivissa i evidencia el seu dinamisme".

Entre altres activitats del programa, a la Fira de Nadal de Tivissa hi haurà el tradicional tronc de Nadal, contacontes, corralets d'animals, la màgia del bosc encantat, la presència de l'emissari reial i dels gegants de Nadal, xocolatada i paella popular, ballada de la jota de Tivissa i demostracions de fer bunyols o de fer gaiates. Una de les moltes novetats d'aquesta edició és la visita per a tots els públics de l'Espai Ilercavònia per descobrir el tresor de Tivissa.

Pel que fa a actuacions, cal destacar la presència de la xaranga Xim Xim Mig Grau pels carrers del nucli antic; l'espectacle itinerant 'Xmas Dance'; malabars amb foc i acrobàcies itinerants; l'actuació Jaki Contacontes; un especial cercafira amb el grup Estrella Band; i un vermut musical i una saxsessions amb Pep Poblet.

D'alta banda, aquesta edició de la Fira de Nadal de Tivissa també tindrà una renovada exposició de maquetes de fusta ubicada a Ca Valentí; una exposició del museu del ferrocarril de Móra la Nova, ubicada al Casal Cultural, amb maquetes ferroviàries a escala; i una competició i exposició de Scalextric amb una pista de més de 20 metres ubicada també al Casal Cultural.

Tota la informació i la programació de la Fira de Nadal de Tivissa es pot consultar a http://turismetivissa.com/ca/fira-nadal/.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.