14.12.18

El treball "ARRAÏLA(R)T" de l'Agnès Camatxo Buj d'Alcanar guanya el VII Premi IDECE

Aquest divendres, 14 de desembre, el vicepresident primer, Antoni Ferré, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Alfons Montserrat, han lliurat els premis IDECE, 7a edició. En l'acte, hi han assistit els representants territorials d'Educació, Montserrat Perelló; d'Empresa i Coneixement, Mercè Miralles; d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ferran Grau, i el coordinador territorial de Joventut, Joan Ll. Barberà.
 
En aquesta 7a edició hi han participat un total de 10 treballs, que fan que es consolidi la implicació de l'alumnat dels diversos instituts de les quatre comarques de l'Ebre amb aquests guardons, i també l'objectiu de l'IDECE de reconèixer la creativitat i l'esforç de l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) en els seus treballs de recerca i crèdit de síntesi – projecte, elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi, aprofundiment i metodologia suficientment acreditats per a esdevenir un projecte coherent i d'interès social en el camp del desenvolupament integral de les Terres de l'Ebre.
 
 "ARRAÏLA®T" de la Agnès Camatxo Buj d'Alcanar, estudiant de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar, ha estat la guanyadora d'aquesta nova edició del Premi IDECE, que ha rebut el primer premi dotat amb 1.500€.
El segon premi, dotat amb 1.000€, ha estat pel treball "Pensaments inèdits de Sebastià Joan Arbó", del qual és l'autora la Nerea Lara Queralt de Sant Carles de la Ràpita, estudiant de l'Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita, com també n'és alumne d'aquest centre Frank Brunet Izquierdo, que ha rebut el tercer premi de 700€ pel treball "Les ones dibuixen el fons marí". I, el quart premi, dotat en 500€, ha estat pel treball "Graftech Nanotechnologies, SA" de la Laura Mascarell Bertomeu del Lligallo del Gànguil (Camarles), estudiant de l'Institut de l'Ebre de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.