9.12.18

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova estrenarà “L’Esperit del Nadal” el 22 de desembre

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i el grup de teatre "L'Estació" posen en marxa un nou esdeveniment dirigit a tota la família: la representació teatral del conte "L'Esperit del Nadal", escrit expressament per aquesta ocasió. Es tracta d'una aventura familiar que inclou un petit recorregut en tren per les instal·lacions del Museu i que ens portarà fins a l'Orient a visitar els Reis Mags durant els preparatius de la Cavalcada.


El conte ens explica la història del Manolo, un mosso de l'estació de Móra la Nova, que ha perdut la il·lusió pel Nadal. Els seus amics, la cuinera Amèlia i el maquinista Ramon, s'aliaran amb un personatge fantàstic, l'Esperit del Nadal, per ajudar al Manolo a recuperar la il·lusió per aquetes festes. Per fer-ho, descobriran un secret que s'amaga a l'estació de tren i que acabarà provocant un viatge a l'Orient per conèixer els Reis Mags i gaudir de la seva saviesa.


"L'Esperit del Nadal" és una oportunitat de fer que aquests dies siguin molt especials per a tots els membres de la família. Les entrades es poden adquirir a www.museuferrocarril.cat , la renovada web del Museu. Els menors de 2 anys que no ocupin seient tindran accés gratuït. Les places són numerades i limitades. L'obra es representarà a la Cotxera del Museu el 22, 23 i 29 de desembre a les 18h.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.