1.12.18

Concert de la Banda de Música de la Terra Alta per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones a la #TerraAlta

Avui ha tingut lloc als locals del Club Esportiu de Bot el concert de la Banda de Música de la Terra Alta per a commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, un acte organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta. El concert ha coincidit amb el quart aniversari de la creació d'aquesta formació musical integrada per músics jóvens i veterans de totes les poblacions de la comarca. Al llarg d'aquests quatre anys, la banda ha tocat a les dotze poblacions de la Terra Alta, en celebracions com la d'avui, en el Dia de la Música, de la Pau... o altres esdeveniments d'àmbit comarcal.

El concert l'ha obert el president del Consell Comarcal, Carles Luz, amb unes paraules d'agraïment als integrants de la banda per aquest quart aniversari i per haver completat una gira que ha cobert totes les poblacions terraltines sense excepció. El president també s'ha referit a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que s'escau el 25 de novembre, i ha fet vots perquè la comarca i Catalunya esdevinguin ben aviat "un país igualitari". A la mitja part del concert, dos representants de l'associació de dones El Teix d'en Grilló, de Prat de Comte, Rosa M. Miralles Alcoverro i M. Pilar Beltran Miralles, han llegit el manifest de la jornada.

Quant al concert, val a dir que la Banda Comarcal de la Terra Alta, formada per 25 músics dirigits pel mestre Marc Subirats Calero, ha presentat un repertori especial per a l'ocasió, format per vuit temes. La formació ha comptat amb la col·laboració especial de la cantant solista Cèlia Llop Ardèvol, que ha acompanyat amb la seua veu les quatre peces que han conformat la segona part de l'espectacle, dedicada especialment a les dones. L'acte ha comptat amb un nombrós auditori, format per persones vingudes de diferents poblacions de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.